Dobrodošli...

O nama

Best Exclusive DOO je preduzeće za proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu na veliko i malo, osnovano 2016. godine u Čačku.
Proizvodimo i prodajemo plastičnu ambalažu za srpsko i regionalno tržište, sto nas čini idealnim partnerom za saradnju na polju plastične ambalaže za prehrambenu industriju. U našem asortimanu se nalazi preko 85 artikala poput plastičnog pribora za jelo, tanjira, čaša i posuda izrađenih od polistirena (PS), polietilena (PET) i polipropilena (PP).

Bestexclusive

Danas preduzeće Best Exclusive DOO predstavlja moderno organizovanu kompaniju i vodeći subjekt u proizvodnji plastičnog escajga,plastičnih časa, Pet ambalaže i kesa sa zip zatvaranjem. Planovi su nam da u potpunosti snabdevamo domaće i inostrane kupce i distributere. To ćemo postići dodatnom proširivanjem proizvodnih kapaciteta, uvodjenjem novih proizvoda prema zahtevima trzišta.
Lojalnost kupaca kako u zemlji tako i u inostranstvu smo zaslužili vrhunskim kvalitetom, standardima proizvodnje, kvalitetom usluge i profesionalnom odnosu prema kupcima.

Imate pitanje ?